Reikihealing Staffanstorp

Reikihealing i Staffanstorp. Välkommen till Hela Ditt Inre. Jag erbjuder Mindfulness, Reikihealing och Soul Body Fusion®. Alla är de ypperliga verktyg för att lindra stress, oro, smärta, spänningar och begränsningar i våra liv som gör att vi inte lever fullt ut.

Reikihealing Staffanstorp | Hela Ditt Inre

Välkomna till Hela Ditt Inre i Staffanstorp

Låt mig hjälpa dig på din resa mot större välbefinnande i livet. Jag tror på kroppens naturliga förmåga till självläkning och vår egen inneboende kraft att skapa lugn och balans i oss själva.

Jag erbjuder Mindfulness, Reikihealing och Soul Body Fusion®.
Alla är de ypperliga verktyg för att lindra stress, oro, smärta, spänningar och begränsningar i våra liv som gör att vi inte lever fullt ut.

De kan hjälpa oss att hitta tillbaka till lugnet, balansen och glädjen som bor inom oss.
Är du beredd att ta steget till att bli en större version av dig själv?

Reikihealing:

Reiki är en mjuk och avslappnande form av healing som förenklat innebär en överföring av energi. Själva ordet Reiki betyder universell livsenergi och härstammar i sin nuvarande form från Japan.

Alla drar vi automatiskt in energi i våra kroppar för att kroppen ska hålla sig frisk och vara i balans. Dessvärre hamnar ofta kroppen i obalans av olika anledningar, som t e x stress och andra påfrestningar i livet. Detta gör att vi inte kan dra till oss så mkt livsenergi som vi behöver för att må riktigt bra. Vi får så kallade energiblockeringar på olika ställen i kroppen, som med tiden kan ge oss symtom som t e x värk/smärta eller negativ emotionell/mental påverkan. När man får en behandling med Reikihealing får man ett tillskott av energi, som i sin tur hjälper kroppen att läka blockeringar så den åter kan skapa balans såväl fysiskt som psykiskt. Kroppen har en naturlig förmåga till självläkning som förstärks när man tar emot healing. Många upplever en djup avslappning och ett stort lugn under själva behandlingen. Efter en behandling kan man ibland uppleva att man får mer energi och blir pigg, man får en energikick.

Trots sin enkelhet är Reikihealing en väldigt effektiv och kraftfull metod. Den kan vara till stor hjälp vid olika tillstånd som t e x stress, oro, smärta/värk, muskelspänningar, utmattningssymtom och sömnsvårigheter för att bara nämna några användningsområden. Healingen hjälper kroppen att läka på ett djupt plan och kommer på så sätt åt den ursprungliga orsaken till själva obalansen.


Jag rekommenderar er att gå in på www.reikiforbundet.se för att läsa mer om dess användningsområden samt för att få en fördjupning i vad Reikihealing innebär. Jag är medlem i Reikiförbundet.

Hur går en behandling till?

Under behandlingen ligger klienten på en behandlingsbänk. Man har kläderna på sig och ligger med huvudet på en kudde och med en filt över sig om man önskar det. Jag förmedlar energin genom att försiktigt lägga mina händer på olika punkter på kroppen och håller kvar händerna i några minuter på varje ställe. Vid en kortare behandling behandlas bara framsidan medan jag behandlar både fram- och baksidan vid en längre session. När man tar emot healing kan man förutom avslappningen som jag nämnt ovan kanske uppleva att det sticker eller pirrar på olika ställen i kroppen, man kan känna värme och ibland även kyla, det kanske pulserar eller också känner man ingenting alls, vilket också är helt ok. Healingen verkar ändå. Det händer inte så sällan att man blir trött så man somnar och inträffar det så är det helt i sin ordning det med. Hur man upplever en Reikibehandling är väldigt individuellt, ingen behandling är den andra lik.

Något som kan vara bra att känna till är att Reiki är godkänd som rehabiliterande friskvård av Skatteverket!


50 minuters Reikihealing samt efterföljande samtal – 500 kr
30 minuters Reikihealing samt efterföljande samtal – 325 kr
Ca 60 minuter: En kombination av Reikihealing 30 minuter samt därefter medial vägledning – 500 kr

Lagmansvägen 1
245 41 Staffanstorp

Tel: 0734-245262

Mail: eva@heladittinre.se

Varmt välkomna.
Med vänlig hälsning
/ Eva Nordström

Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information